Voortgang voerdeBijbij. Het bijenzaad is binnen. Afhalen?

Het zaad is binnen. Belangstellenden voor een pakje zaad kunnen het zaad afhalen van vrijdag t/m zondag tussen 17.30 uur en 19.00 uur bij restaurant De Boshoeve. We hebben 20 zakjes zaad mogen ontvangen. Hierbij geldt: op is op! Dus wees er snel Bij!

Tiny houses Groningen doen mee met Stefan Stasse met de actie voerdeBijbij!

Stefan Stasse, de presentator van ” de staat van Stasse”. op NPO radio2 heeft nu al jaarlijks een actie om het belang van de Bij te promoten. Onder de noemer met een knipoog, ” Nationale zaadbankactie” is de inzet om zoveel mogelijk bijenzaad in Nederland en nu ook België te verspreiden. Dit jaar heeft Stasse het initiatief genomen met de website van The Pollinators om distributiepunten in heel Nederland in te zetten. Boerderij de Boshoeve, Tiny houses in Groningen, heeft zich daarvoor spontaan aangemeld. Het fragment vindt je hieronder. Het bijenzaad zal worden verspreid vanuit restaurant De Boshoeve. Binnenkort meer hierover.

Wandelweekend Westerwolde 24 en 25 juni 2023

Het wandelweekend in Westerwolde wordt dit jaar voor de 11e keer georganiseerd. Onze Tiny houses in Groningen liggen aan het Westerwoldepad en aan route 23. We zijn sponsor van deze routes. Tijdens het wandelweekend hebben we een speciale aanbieding voor gasten die bij ons willen overnachten. We brengen u met onze Landrover naar het beginpunt van de route en pikken u indien nodig, aan het eind van de route weer op. Ook bieden we u een 4 gangendiner aan in ons restaurant De Boshoeve met 10 procent korting. € 45,- ipv € 50,-. Kijk voor meer informatie of om u aan te melden op https://www.visitgroningen.nl/nl/plekken/westerwolde/wandelen-in-westerwolde/wandelweekend

Tiny house in Groningen huren? Boerderij De Boshoeve natuurlijk.

Een tiny house huren bij boerderij De Boshoeve is uniek. Gelegen in de provincie Groningen in het prachtige Westerwolde vindt u onze Tiny houses met een adembenemend uitzicht op het beekdal van de rivier de Ruiten A. Naast de faciliteiten die we bieden in ons Tiny house kunt u bij ons ook dineren in ons streekrestaurant De Boshoeve. Ook kunt u onze loopfietsen huren. Al eens geprobeerd? Het is een unieke belevenis. Uiteraard helpen we u graag op weg.